Cookies

Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".

Nastavení cookies

Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí

Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.

Souhlas můžete odmítnout zde

DOPRAVA ZDARMA až do neděle! Platí na celý sortiment. Více ZDE.

Kávová zrna v čokoládě

Manboxeo – naše produkty: Produkt #36 – Kávová zrna v čokoládě


Kávová zrna v čokoládě

Pečlivě pražená kávová zrna obalená v tmavé 63% čokoládě najdete v naší Bedně pro kafaře. Káva a čokoláda jsou superpotraviny, které lidstvo zná a používá už staletí. Spojením těchto dvou potravin v nápojích a jídlech můžete získat dvojitou dávku antioxidantů. A milovníkům čokolády určitě není neznámý belgický zvyk konzumace kávy s čokoládou. Proto si dopřejte luxusní zážitek v podobě pražených kávových zrn v kvalitní čokoládě.

Káva obsahuje spoustu antioxidantů, které pomáhají našemu tělu bránit se nepříjemným onemocněním. Věděli jste například, že je skvělým bojovníkem proti celulitidě? Kofein a antioxidanty redukují pomerančovou kůži a pomáhají pokožce, aby se stala hladší a více tónovaná. Ti, kteří pijí přiměřené množství kávy, mají také daleko nižší výskyt cévních mozkových příhod. Antioxidanty v kávě pomáhají chránit cévy proti poškození a zánětu. V posledních letech se světem šíří dokonce zpráva, že káva snižuje riziko některých druhů rakoviny. Riziko nádorového onemocnění jater je dokonce při konzumaci tří šálků kávy denně o padesát procent nižší.

A jak je to s účinky druhé suroviny kávových zrn v čokoládě? Léčivé účinky čokolády jsou prokázané, původně se také prodávala pouze v lékárnách a lékaři ji doporučovali pro rekonvalescenci po nejrůznějších onemocněních. Snižuje prý krevní tlak, působí příznivě na srdce i cévy a snižuje riziko infarktu. Také snižuje srážlivost krve a zvyšuje prokrvení těla. Dále obsahuje mnoho flavonoidů, které působí jako významné antioxidanty. Antioxidanty ničí v lidském těle škodlivé volné radikály a tak omezují riziko vzniku rakoviny. A v neposlední řadě obsahuje důležité minerální látky. Samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že má povzbuzující vliv na činnost mozku, vyvolává jeho aktivitu a zlepšuje pozornost. Zmírňuje pocity úzkosti a zlepšuje celkovou psychiku člověka.

Chcete-li být zdraví a plní antioxidantů nezapomeňte kávu a čokoládu kombinovat, jak už v podobě kávových zrn v čokoládě, tak třeba i tak že si dáte šálek kávy s kostičkou čokolády.