Cookies

Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".

Nastavení cookies

Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí

Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.

Souhlas můžete odmítnout zde

DOPRAVA ZDARMA až do neděle! Platí na celý sortiment. Více ZDE.

Pečená křepelka podle paní nadlesní

Manboxeo – naše produkty: Produkt #58 – Pečená křepelka podle paní nadlesní

Tato specialita je upravená podle tradiční receptury z hájenky a najdete ji v typicky mužské Bedně pro masožravce. Je pečená na slanině se zeleninou a s divkoým kořením. Je skvělá podávaná za tepla na své zelenině, ale i za studena jako delikatesa k vínu.

Křepelka + vepřové

Pečená křepelka

Naše bedna pro masožravce je kompletně sestavena z jedinečných produktů poctivých českých výrobců. V této bedýnce nehledejte žádná éčka a žádné stabilizátory. Jelikož jsou muži od přírody převážně masožravci, najdou zde přehršle masa různého druhu a různé chuti. Nechybí ani dochucovací grilovací omáčky k masovým pokrmům. Výrobky obsažené v bedně pro masožravce nejsou dotažené k dokonalosti pouze po chuťové stránce, ale jejich výrobci si dali opravdu záležet i na zpracování jednotlivých obalů. Vzhledově působí tyto dobroty kvalitním, poctivým staročeským dojmem a v každém masožroutovi vytváří již na první pohled vlnu sbíhajících slin.

Pečená křepelka podle paní nadlesní je dílem rodinné konzervárny Via Delicia. Firma vyrábí poctivé zavařeniny a masové delikatesy způsobem, jaký znali již naši předkové za první republiky. Jedná se o manufakturu na zavařování masových lahůdek a plodin všelikých volně i v sadech rostoucích.Na počátku založení značky Via Delicia byl nález staré knihy z roku 1925 o zavařování, s pečlivými zápisky původní majitelky – zřejmě hospodyně ze statku. Neuvěřitelná bohatost čerstvých surovin od pozdního jara do podzimu a zároveň omezené možnosti uchování potravin ji vedly k využívání tehdy moderní konzervace zavařováním plechovkách a zavařovacích sklenicích. Tím si naši předkové dokázali prodloužit sezónu konzumace plodin až do zimy, nebo do začátku nové sklizně. Některé recepty byly ponechány v původní podobě, jiné jsou mírně upravené a na dalších se ještě pracuje a dolaďují se. Aby byly výrobky co nejvíce autentické, firma se rozhodla používat i tradiční zavařovací sklo značky Weck. Některé tvary této značky se skutečně používaly už koncem 19. století.

Jste-li milovníkem masových výrobků a poctivých ručně vyráběných výrobků s tradicí – bude tato delikatesa přesně pro vás. A jistě najdete mnoho dalších takových dobrot v Bedně pro masožravce, do kterých se jednoduše zamilujete.