Prozdušňovač vína pro opravdové vinaře
Manboxeo – naše produkty: Produkt #34 – Prozdušňovač vína
Milovníci vína vědí, že pro maximální dosažení chuti vína se musí nejprve zoxidovat. K dosažení tohoto efektu vám poslouží provzdušňovač vína, který najdete i v naší Bedně pro vinaře. Díky němu bude víno chutnat úžasně už po prvním doušku. Jednoduše stačí nasadit na lahev a nelívat přes něj víno. Víno se zoxiduje a dosáhne plnou chuť.
Pozvali jste si na večeři hosty a chcete jim nabídnout to nejlepší víno? Jako správný gurmán byste neměli postrádat tento šikovný provzdušňovač vína – dekantér. Stačí když dekántérem prolijete víno a dosáhnete jeho kvalitní chuti. Vaši hosté si na takovém vínu náramně pochutnají. Provzdušňovač vína – dekantér je praktická pomůcka jak rychle a bez čekání provzdušnit víno a obohatit jeho chuť.
Ne jen že je tato pomůcka velice praktická, ale zároveň velice designově zajímavá. Upoutá pozornost každé návštěvě, kterou si domů pozvete na večeři. A budete vypadat, že vínům opravdu rozumíte, přesto, že nejste žádný odborník. Tuto vychytávku najdete v Bedně pro vinaře, kde se nachází společně s Ledovým vínem Rulandským šedým z roku 2009. Toto neodolatelné víno v sobě snoubí koncentrovanou krásu přezrálých hroznů a malebnost lokality, ze které vzešly. Ve vůni objevíte tóny po sušeném ovoci, v chuti pohladí medový cukr a svěží kyselina. Téměř sirupová konzistence navnadí na vysoký obsah zbytkového hroznového cukru. Ve víně můžete objevit vůni vyzrálých hrušek a na jazyku oceníte medovost a čistotu projevu. Ledové víno má skvělé předpoklady k dlouhé archivaci.
Dále v bedýndnce najdete poctivou domácí paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku, ochuzená o konzervanty a umělá barviva. Podobně jako v případě sýrů, se staly i různé druhy paštik neodmyslitelným gastronomickým doplňkem při konzumaci vína. A proto jsme vám chtěli dopřát i králičí domácí paštiku, která je složena z pečeného králíka, trošky vepřového masa, čerstvé zeleniny, soli a koření. Samozřejmě neobsahuje žádný lepek, konzervanty ani umělá barviva. Při výrobě této paštiky je používáno čerstvé králičí maso z českých chovů. A v neposlední řadě nesmí chybět ani olivy ,konkrétně Essa Olivy Kalamata s peckou, což je nejkvalitnější a nejvíce žádaná odrůda oliv, která se vyskytuje výhradně v Řecku. Tešte se také na brusinkové čatní, které lze jako sladkokyselou omáčku dobře snoubit s jakýmkoliv druhem sýru.
Objevte v sobě pravého vinařského gurmána!