Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".
Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí
Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.
AC - acidita, kyselost kávy
HOŘ – hořkost kávy
Škála 1 - 10
Guatemala Las Amapolas (100g) - 100% ARABICA - Tato výjimečná gurmánská káva nabízí jemný a kulatý chuťový profil s citrusovými tóny, tmavou čokoládou, karamelem a hrozny. Pěstování ve vysokých nadmořských výškách na sopečné půdě v guatemalské oblasti Huehuetenango znamená, že kávová zrna rostou nadměrně hutná a plná intenzivní chuti. ACIDITA:1 INTENZITA:3
Honduras Los Geranios (100g) - 100% ARABICA - Vychutnejte si svěží a jemnou chuť kávy z honduraského pralesa. Tato výjimečná káva z pohoří Comayagua a Montecillos nabízí lahodné tóny mléčné čokolády a peckového ovoce. Drobní farmáři, kteří se o svoji kávu starají tradičními metodami a ve stínu pralesních stromů vědí, jak zajistit, aby každý šálek chutnal dokonale. ACIDITA:1 INTENZITA:2
Indonésie Sumatra Kopi (100g) - 100% ARABICA - Tato dokonale vyvážená indonéská káva nabízí s každým douškem výrazné bylinné a tropické ovocné tóny. Metoda tzv. mokrého loupání zvýrazňuje její jedinečnou chuť, což z ní činí skvělou volbu pro náročné milovníky kávy, kteří hledají něco nového a zároveň nezapomenutelného. Každý šálek bude perfektní zážitek. ACIDITA:1 INTENZITA:2
Peru Cajamarca (100g) - 100% ARABICA - Vychutnejte si unikátní kávu z regionu Cajamarca v Peru. Tato káva, pěstovaná ve vysokých nadmořských výškách, nabízí harmonickou směs odrůd Catimor, Caturra, Typica a Pache. Do každého šálku přináší lahodné tóny mléčné čokolády, citrusů a peckového ovoce, což odráží jedinečné mikroklima této oblasti výjimečně vhodné pro pěstování kávy. ACIDITA:1 INTENZITA:2