Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".
Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí
Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.
Prvotřídní návnady a nástrahy, které potěší každého správného rybáře a zajistí mu kapitální úlovky. To vše najdete v elegantním šestiúhelníkovém boxu Giftboxeo s flanelovou texturou, která připomíná dřevorubeckou košili. Prostě dárek, který potěší obsahem i vzhledem.
Jedná se o unikátní designové dárkové balení s krásně barevným povrchem.
Všechny výrobky v Giftboxeu patří ke špičce ve své kategorii a přinesou oslavenci velkou radost.
Dárkový box můžete personalizovat přidáním vlastní fotografie ve tvaru šestiúhelníku na vnitřní víko Giftboxea, kterou si oslavenec může pak snadno vystavit.
Giftboxeo lze po rozbalení dále užívat jako krásný a praktický úložný prostor
Při objednání v PO-ČT do 16:00 vám Giftboxeo doručíme do 2. dne.
Feeder pelety - s touto nástrahou lze dosáhnout maximálně rychlého efektu při lovu kaprovitých ryb. Anýzová zálivka, ve které jsou tyto pelety naloženy, je pro kapry zpestřením běžného "denního menu".
Absolute Power Ananas - univerzální nástraha, se kterou jen těžko uděláte chybu. Její předností není jen chuť a vůně, ale i výrazná barva.
Extruda s jahodovou příchutí - kombinace sladké jahody a masové ryby je zárukou zvýšeného zájmu všech vodních živočichů. Extrudu doporučujeme napichovat na háček tím způsobem, že bude jeho špička mírně vykukovat.
Rýžové pufiny s anýzem - nástraha z rýže, kterou ryby vyhledávají hlavně v době obědů.
Kukuřičné pufiny s banánem - kukuřičné extrudy upřednostňují ryby hlavně k snídani. Takže je tato nástraha vhodná hlavně pro ty, kteří chodí lovit ryby po ránu.
Pšeničné pufiny s příchutí žížaly - tyto pufiny mají vysoký obsah lepku, který na háček přilepí i toho největšího kapra ;)
Kapr cibulář na pivu - dopřejte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji. Bez lepku.