Cookies

Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".

Nastavení cookies

Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí

Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.

Souhlas můžete odmítnout zde

Oslavte Den otců 16. 6. se skvělými dárky. SLEVA 200 Kč na dárkové boxy, 1+1 ZDARMA na nerezové "půllitry" a k tomu doprava zdarma. Více ZDE.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení

1.

Zaškrtnutím políčka „Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení“ uděluje společnosti Rewild s.r.o., se sídlem U Prioru 804/3, Ruzyně, Praha 6, 161 00, IČ: 03738761, provozovateli E-shopu www.manboxeo.cz jako správci, ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a Obecného nařízení o ochraně osobních údajů ((EU) 2016/679), souhlas se zpracováním následujících údajů:

 

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • adresa bydliště

 

Výše zmíněné údaje mohou být zpracovány pro marketingové účely společnosti Rewild s.r.o. a to k zasílání obchodních sdělení online i offline způsobem. Online způsobem se rozumí zasílání newsletterů o novinkách a akcích v E-shopech společnosti Rewild s.r.o., informace o dalších jiných spotřebitelských soutěžích.

 

2.

Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu 3 roků od udělení souhlasu.


3.

Tento souhlas je dobrovolný.


4.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Rewild s.r.o., jakožto správcem osobních údajů. Zpracování osobních údajů může být prováděno případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však pořadatel v současné době pro tyto účely nevyužívá.


5.

Podle zákona o ochraně osobních údajů a Obecného nařízení má účastník právo:

 

  • požadovat po správci informaci o tom, jaké jeho osobní údaje jsou správcem zpracovávány
  • požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u správce přístup k osobním údajům a požadovat jejich aktualizaci nebo opravu
  • požadovat po správci výmaz osobních údajů
  • vzít svůj souhlas se zpracováním osobních údajů jakýmkoli způsobem zpět, zpětvzetím souhlasu dojde k výmazu osobních údajů, pokud jejich další zpracování nebude podloženo jiným důvodem, než je souhlas účastníka,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Manboxeo.cz - Továrna na originální dárky