Kapr cibulář na pivu
Manboxeo – naše produkty: Produkt #33 – Kapr cibulář na pivu
Představte si řádně okořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Tak přesně takovou pochutinu najdete v naší Bedně pro gurmána. Jedná se o konzervu z Bezchlebovy rodinné konzervárny v Zábřehu na Moravě. Konzervy jsou vyráběny tradičním způsobem, podle původních receptur. Použity jsou kvalitní suroviny z českých zdrojů a exkluzivní zavařovací sklenice Weck, , jež se využívaly již koncem 19.století.
V netradiční zavařovací sklenici naleznete vybrané kousky křehkého kapra pečené v pivní zálivce se zlatavou cibulkou. Chuť je jemně nasládlá, pivní a výjimečně vyvážená. Doporučujeme ochutnat nejen všem milovníkům piva. Pro výrobu je použita polotmavá 11° Dolmen z minipivovaru Kolštejn. Produkt je vyroben z kapra, cibule, piva, másla, jedlé soli a koření. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji.
Produkt je vyroben českou rodinnou manufakturou z Jeseníků. Firma se zaměřuje na výrobu poctivých zavařenin a masových specialit tak, jak se dělaly již v době první republiky. Díky originálním a původním recepturám, kvalitním surovinám bez éček a pečlivé výrobě jsou tyto produkty jedinečným chuťovým zážitkem. Firma se ztotožňuje s tím, že kvalitní jídlo má být bez zbytečných éček, konzervantů a glutamátu. Když si chtěli takovouto českou a kvalitní potravinu koupit – a využít k tomu pohodlný nákup přes internet – pohořeli. To je vedlo k tomu, aby v říjnu 2013 založili e-shop České delikatesy.cz.
Najdete u nich pouze výrobky z České republiky. Drtivá většina pochází z rodinných malovýroben či konzerváren a jsou vyráběny podle tradičních receptur našich babiček. Mnoho z nich se pyšní oceněním „Regionální potravina roku“. Potraviny a delikatesy vyrobené v ČR jsou v tom nejlepším případě z českých surovin, jak tomu ve většině případů, samozřejmě, je. Doufají, že tímto nadšením nakazí i vás! Jejich cílem je nejen vaše spokojenost, ale i zvýšení povědomosti o kvalitních českých potravinách a jejich výrobců.
Nejlépe chutná s čerstvým pečivem či opečenou bagetkou!