Cookies

Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".

Nastavení cookies

Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí

Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.

Souhlas můžete odmítnout zde

Kapr cibulář na pivu

Manboxeo – naše produkty: Produkt #33 – Kapr cibulář na pivu

Představte si řádně okořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Tak přesně takovou pochutinu najdete v naší Bedně pro gurmána. Jedná se o konzervu z Bezchlebovy rodinné konzervárny v Zábřehu na Moravě. Konzervy jsou vyráběny tradičním způsobem, podle původních receptur. Použity jsou kvalitní suroviny z českých zdrojů a exkluzivní zavařovací sklenice Weck, , jež se využívaly již koncem 19.století.

Kapr cibulář na pivu

Kapr cibulář na pivu

V netradiční zavařovací sklenici naleznete vybrané kousky křehkého kapra pečené v pivní zálivce se zlatavou cibulkou. Chuť je jemně nasládlá, pivní a výjimečně vyvážená. Doporučujeme ochutnat nejen všem milovníkům piva. Pro výrobu je použita polotmavá 11° Dolmen z minipivovaru Kolštejn. Produkt je vyroben z kapra, cibule, piva, másla, jedlé soli a koření.  Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji.

Produkt je vyroben českou rodinnou manufakturou z Jeseníků. Firma se zaměřuje na výrobu poctivých zavařenin a masových specialit tak, jak se dělaly již v době první republiky. Díky originálním a původním recepturám, kvalitním surovinám bez éček a pečlivé výrobě jsou tyto produkty jedinečným chuťovým zážitkem. Firma se ztotožňuje s tím, že kvalitní jídlo má být bez zbytečných éček, konzervantů a glutamátu. Když si chtěli takovouto českou a kvalitní potravinu koupit – a využít k tomu pohodlný nákup přes internet – pohořeli. To je vedlo k tomu, aby v říjnu 2013 založili e-shop České delikatesy.cz.

Najdete u nich pouze výrobky z České republiky. Drtivá většina pochází z rodinných malovýroben či konzerváren a jsou vyráběny podle tradičních receptur našich babiček. Mnoho z nich se pyšní oceněním „Regionální potravina roku“. Potraviny a delikatesy vyrobené v ČR jsou v tom nejlepším případě z českých surovin, jak tomu ve většině případů, samozřejmě, je. Doufají, že tímto nadšením  nakazí i vás! Jejich cílem je nejen vaše spokojenost, ale i zvýšení povědomosti o kvalitních českých potravinách a jejich výrobců.

Nejlépe chutná s čerstvým pečivem či opečenou bagetkou!