Prozdušňovač vína pro opravdové vinaře

Manboxeo – naše produkty: Produkt #34 – Prozdušňovač vína

Milovníci vína vědí, že pro maximální dosažení chuti vína se musí nejprve zoxidovat. K dosažení tohoto efektu vám poslouží provzdušňovač vína, který najdete i v naší Bedně pro vinaře. Díky němu bude víno ​​chutnat úžasně už po prvním doušku. Jednoduše stačí nasadit na lahev a nelívat přes něj víno. Víno se zoxiduje a dosáhne plnou chuť.

vinar2

Prozdušňovač vína

Pozvali jste si na večeři hosty a chcete jim nabídnout to nejlepší víno? Jako správný gurmán byste neměli postrádat tento šikovný provzdušňovač vína – dekantér. Stačí když dekántérem prolijete víno a dosáhnete jeho kvalitní chuti. Vaši hosté si na takovém vínu náramně pochutnají. Provzdušňovač vína – dekantér je praktická pomůcka jak rychle a bez čekání provzdušnit víno a obohatit jeho chuť.

Ne jen že je tato pomůcka velice praktická, ale zároveň velice designově zajímavá. Upoutá pozornost každé návštěvě, kterou si domů pozvete na večeři. A budete vypadat, že vínům opravdu rozumíte, přesto, že nejste žádný odborník. Tuto vychytávku najdete v Bedně pro vinaře, kde se nachází společně s Ledovým vínem Rulandským šedým z roku 2009. Toto neodolatelné víno v sobě snoubí koncentrovanou krásu přezrálých hroznů a malebnost lokality, ze které vzešly. Ve vůni objevíte tóny po sušeném ovoci, v chuti pohladí medový cukr a svěží kyselina. Téměř sirupová konzistence navnadí na vysoký obsah zbytkového hroznového cukru. Ve víně můžete objevit vůni vyzrálých hrušek a na jazyku oceníte medovost a čistotu projevu. Ledové víno má skvělé předpoklady k dlouhé archivaci.

Dále v bedýndnce najdete poctivou domácí paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku, ochuzená o konzervanty a umělá barviva. Podobně jako v případě sýrů, se staly i různé druhy paštik neodmyslitelným gastronomickým doplňkem při konzumaci vína. A proto jsme vám chtěli dopřát i králičí domácí paštiku, která je složena z pečeného králíka, trošky vepřového masa, čerstvé zeleniny, soli a koření. Samozřejmě neobsahuje žádný lepek, konzervanty ani umělá barviva. Při výrobě této paštiky je používáno čerstvé králičí maso z českých chovů. A v neposlední řadě nesmí chybět ani olivy ,konkrétně Essa Olivy Kalamata s peckou, což je nejkvalitnější a nejvíce žádaná odrůda oliv, která se vyskytuje výhradně v Řecku. Tešte se také na brusinkové čatní, které lze jako sladkokyselou omáčku dobře snoubit s jakýmkoliv druhem sýru.

Objevte v sobě pravého vinařského gurmána!

Cookies

Pro snadné a pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "OK".

Nastavení cookies

Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí

Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.

Souhlas můžete odmítnout zde