Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".
Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí
Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.
Tento polosladký rum vznikl v roce 1890 v Nikaraguy za účelem oslavy ukončení sběru cukrové třtiny. Lidé si ho ale záhy oblíbili natolik, že ho firma začala vyrábět ve velkém. Rum se dodnes vyrábí podle starodávného rodinného receptu. Základem jsou kvalitní přírodní ingredience a hlavně čas, který stařenému rumu propůjčuje jeho neodolatelnou chuť. Prim v chuťových složkách hraje nugát, který postupně střídají tóny pikantního koření a dubové kůry. Rum zraje v sudech z bílého amerického dubu.