Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".
Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí
Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.
Tradičně upravená masa inspirovaná recepty ze starých kuchařek vám ukáží nový rozměr chuti. Perfektně dochucená směs koření, poctivý způsob přípravy a trocha domácí zeleniny je umístěná ve stylových sklenicích, které jen podtrhují staročeský dojem.
Staročeská pečená nádivka ve skleničce 195 g - tradiční nádivka z čerstvých rohlíčků, uzeného masa bez rychlosolí, šlehaných vajec a zeleniny. Tato "slaná bábovka" je výborná za studena i za tepla. Nádivku můžete ohřát přímo ve skleničce v troubě na 180 °C/ 10minut, nebo v mikrovlnce 1,5 minuty na plný výkon.
Kapr cibulář na pivu 210 g - dopřejte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji. Bez lepku.
Pečená křepelka podle paní nadlesní 210 g – specialita upravená podle tradiční receptury z hájenky. Je pečená na slanině se zeleninou a s divokým kořením. Vhodná i jako delikatesa k vínu. Bez lepku.
Vepřové maso uzené bukovým kouřem 210 g - uzené libové vepřové maso, které se udí na bukovém dřevě. Bez přídavků soli a bez přidané vody, pouze šťáva z masa. Bez lepku.