Pro vaše pohodlné používání našeho e-shopu potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Rozumím".
Zde si můžete upravit cookies dle vlastních preferencí
Potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazovat informace v souladu s Vašimi zájmy.
Tyhle dobroty se perfektně hodí k masu. Skvěle dochucené a poctivě zpracované čatní, ajvar nebo trapistická hořčice se stanou vašimi věrnými společníky na každém prostřeném stole. Můžete se těšit na spoustu výjimečných kombinací.
Cibulové čatní 190 g – naprosto jedinečná studená dochucovací omáčka, která je sladkokyselá a zároveň jemně pikantní. V gastronomicky vyspělých zemích je tento výrobek znám jako cibulová marmeláda. Výborný doplněk ke konzumaci zvěřiny, ale skvěle chutná i na topinkách či k sýrům. Bez chemických konzervantů se tento produkt vyrábí šetrně v České republice.
Pomazánka z pečených paprik a lilku Ajvar Mamas 290 g - tradiční tzv. "srbský kaviár", jehož původ je v Makedonii. Základ této skvostné pochoutky tvoří papriky a lilek té nejlepší kvality.
Jemná trapistická hořčice 190 g - výrazná a jemně kořeněná hořčice vyráběná dle tradiční francouzské receptury za použití prvotřídních surovin. Trapistická hořčice se odlišuje svou výraznou a jemně kořeněnou chutí, kterou doporučujeme podávat k bílému masu, rybám, drůbeži a nejrůznějším druhům uzenin.