Spousta chutí na talíři
Tyhle dobroty se perfektně hodí k masu. Skvěle dochucené a poctivě zpracované čatní, ajvar nebo trapistická hořčice se stanou vašimi věrnými společníky na každém prostřeném stole. Můžete se těšit na spoustu výjimečných kombinací.
Cibulové čatní 190 g – naprosto jedinečná studená dochucovací omáčka, která je sladkokyselá a zároveň jemně pikantní. V gastronomicky vyspělých zemích je tento výrobek znám jako cibulová marmeláda. Výborný doplněk ke konzumaci zvěřiny, ale skvěle chutná i na topinkách či k sýrům. Bez chemických konzervantů se tento produkt vyrábí šetrně v České republice.
Pomazánka z pečených paprik a lilku Ajvar Mamas 290 g - tradiční tzv. "srbský kaviár", jehož původ je v Makedonii. Základ této skvostné pochoutky tvoří papriky a lilek té nejlepší kvality.
Jemná trapistická hořčice 190 g - výrazná a jemně kořeněná hořčice vyráběná dle tradiční francouzské receptury za použití prvotřídních surovin. Trapistická hořčice se odlišuje svou výraznou a jemně kořeněnou chutí, kterou doporučujeme podávat k bílému masu, rybám, drůbeži a nejrůznějším druhům uzenin.